Зам.-министър Андонов откри спортен панаир във Видин, част от Европейска седмица на спорта #BeActive

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на откриването на спортния панаир във Видин, който е част от инициативата Европейска седмица на спорта #BeActive.

В събитието се включиха 13 спортни клуба, които демонстрираха на присъстващите 9 различни вида спорт - футбол, волейбол, лека атлетика, борба, бокс, джудо, самбо, кану-каяк и културизъм.

"За шеста поредна година Министерството на младежта и спорта организира Европейска седмица на спорта, за да може все повече млади хора и деца да се докоснат до магията на спорта. Нека всеки да избере своя спорт и да спортуваме навсякъде и по всяко време", каза Андонов в своето приветствие.

Кметът на община Видин д-р Цветан Ценков благодари на ММС за оказаната подкрепа при провеждането на инициативата в града.

На спортния панаир присъстваха и заместник-кметовете Борислава Борисова, Десислава Тодорова и Светослав Скорчев, началникът на РУО - Видин и член на Постоянната комисия по образование, наука и култура Веселка Асенова и председателят на Постоянната комисия за работа с децата, младежта, спорта и туризма към Общински съвет - Видин Наталия Милкова.

Comments are closed.